Emma

Autora: Sophie Tasma
Traducció de Pau Joan Hernández
Empúries, 2001 – 141 pàg.
Reg. 16.641 – JN Tas

Una història de família complicada: després de tres matrimonis, en Pierre té un fill de cadascuna de les seves dones. En Jerôme, el gran, és el fill de la Nina, la seva primera dona, i l'Emma la filla de la Léa, la segona. Ara, en Pierre s'ha casat amb la sofisticada Irene, que li ha donat una filla petita, la Lola. Entestat a mantenir una aparença de normalitat i a ignorar tots els conflictes potencials, en Pierre passa les vacances d'estiu amb la seva dona, els seus tres fills, en Vincent – un amic de la infantesa de l'Emma – i fins i tot l'anciana mare de la seva segona dona. Però aquest estiu serà diferent, i l'entrada de l'Emma en l'adolescència coincidirà amb l'esclat de totes les tensions acumulades a la família durant molt de temps.

Sophie Tasma (París, 1957) és periodista i escriptora. Ha publicat diverses novel·les per a petits i joves. Amb Emma, una novel·la rabiosament actual sobre la complexitat de sentiments en el si d'una família «refeta», s'adreça directament als joves d'avui i els convida a viure les emocions a flor de pell, a no defugir-les, ni amagar-les, perquè «no s'ha de tenir por de sentir, només cal aprendre a posar-hi distància», afirma.

[@more@]

Quant a bibliosort

Av. Comtes del Pallars, 41 25560 SORT (Lleida) Tel. 973 621 066 Fax 973 620 064 biblioteca@sort.cat De dilluns a divendres, de 17 a 21 h
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.