Dia a dia amb el nen

Edicions 62, 2005 – 270 pàg.
Reg. 16.646 – 616-053.2 Cré

Tenir cura d'un nadó és un repte constant que s'emprén amb molta il·lusió. Per acompanyar els pares en aquesta aventura, serà de gran ajut aquest segon volum de Créixer feliç, on s'expliquen tots els secrets per vetllar per l'educació i la salut del nen durant els tres primers anys de vida. Per començar hi trobarem les pautes i recomanacions perquè el nostre fill adquireixi bons hàbits en el menjar, el son, la higiene o la convivència, entre altres àmbits. A continuació podrem descobrir els aspectes més importants de la prevenció d'accidents i de l'alimentació infantil. I per tancar aquest volum i fer-ne encara una eina més pràctica per als pares, una novetat que ens serà molt útil: les receptes més sanes i fàcils de preparar per al nostre fill, classificades per edats.

[@more@]

Quant a bibliosort

Av. Comtes del Pallars, 41 25560 SORT (Lleida) Tel. 973 621 066 Fax 973 620 064 biblioteca@sort.cat De dilluns a divendres, de 17 a 21 h
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.