Ser pare, ser mare

Edicions 62, 2004 – 270 pàg.
Reg. 16.645 – 616-053.2 Cré

Per molt que hi haguem pensat durant nou mesos, en el moment de tornar a casa és quan realment ens adonem de la nova aventura que iniciem. Ja no som els mateixos que vam marxar cap a l'hospital, la família ha canviat, i les nostres vides també.
Aquest primer volum de Créixer feliç conté totes les respostes a les noves situacions que es presentaran en aquesta etapa tan crucial i estimulant que comprèn des de l'arribada a casa fins als primers mesos de vida del nadó. Capítols que tracten el postpart, el paper del pare, els primers dies del nadó, el dia a dia amb el nostre fill, la lactància i l'evolució psíquica i física durant els tres primers mesos ajudaran els pares a estar més preparats per fer front a la nova situació familiar i gaudir-ne al màxim.

[@more@]

Quant a bibliosort

Av. Comtes del Pallars, 41 25560 SORT (Lleida) Tel. 973 621 066 Fax 973 620 064 biblioteca@sort.cat De dilluns a divendres, de 17 a 21 h
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.